Energiecoöperaties

Samen sterker
Het aantal energiecoöperaties is de afgelopen jaren flink toegenomen in Nederland. Een coöperatie voert actief campagne in de eigen omgeving in het kader van bewustwording voor de energietransitie. Doel is dat dat de opbrengsten uit hernieuwbare energiebronnen terugvloeien naar de lokale gemeenschap.

Daarom werkt TPSolar in vele delen van het land intensief en actief samen met lokale energiecoöperaties.  De lokale kennis/ervaring van de energiecoöperatie en de ervaring van TPSolar in het ontwikkelen van zonneparken versterken elkaar. Energiecoöperaties zijn meer bekend met de huidige wensen van de bewoners en lokale initiatieven. TPSolar heeft de middelen en kennis om een zonnepark te ontwikkelen en participatiemogelijkheden aan te bieden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot samenwerken in uw regio? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of de samenwerkingsmogelijkheden weten?Lees in de privacyverklaring hoe wij de gegevens uit dit formulier verwerken.